BC Variant

“Bekóór”

Bekoor is opgericht in december 2008. We zijn een gemengd gezelschap met meer dan 50 leden. Onder de deskundige enthousiaste leiding van Pierre van Broekhoven en samen met repetitor Annique Bijsters worden we gestimuleerd tot mooie prestaties. Ons doel op muzikaal vlak is het meerstemmig zingen van zoveel mogelijk muzikale stromingen zoals Jazz, Pop, Spirituals, Barok, Modern, Film, operette en musical. Ook solo’s vormen een onderdeel van ons pakket. Kwaliteit, enthousiasme en variëteit zijn de grootste kenmerken van Bekoor.

Hoogtepunten waren het kerstconcert met Ernst Daniel Smid in De Maagd, het Kerstconcert met Rob de Nijs en een jaar later met Dana Winner, de Volkorendagen in Middelburg, het optreden in West Malle en in Parijs en niet te vergeten onze eigen Bekoorlijke jaarconcerten (co-creatie met CKB De Maagd).

Dit koor laat een diepe indruk achter: een grote groep mensen die hun passie voor zingen graag delen met het publiek.

Het koor zoekt nog nieuwe leden. Ervaring met het zingen in een koor is gewenst.

Meldt u aan via mail met een korte beschrijving van u zelf en uw ervaring.

U bent altijd van harte welkom om te komen luisteren tijdens de repetitie in de multifunctionele zaal bovenin het Sportcentrum, De Boulevard Noord 4, 4617 HD Bergen op Zoom. De repetities zijn op dinsdag van 19.30 – 21.30 uur.

Voor meer informatie neemt u contact op met info@bekoor.eu

Doel van Bekóór:
Gezellig met elkaar kwalitatief hoogwaardig zingen met af en toe een optreden om aan het publiek te tonen wat er bereikt is.
En daar zelf van genieten.

Woordje dirigent:
Het belangrijkste doel van ons koor, op muzikaal vlak, is volgens mij het zingen van zoveel mogelijk muzikale stromingen en toepassingen daarvan: jazz, pop, spirituals, klassiek, barok, modern, film, opera, operette en natuurlijk musical.