We hebben al meer dan 80 deelnemers!!!!

We hebben al meer dan 80 deelnemers!!!! In onderstaande nieuwsbrief informatie over de ‘huisregels’ van Bergen op Zicht en over de diverse workshops. Deze workshops worden georganiseerd door de Fit!fabriek, Samen in de Regio, WijZijn en de Vrijwilligersacademie. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk! Kijk voor meer informatie en aanmelden 0p https://www.vrijwilligersinformatiepunt.nl/pagina/vrijwilligersacademie.
Klik op onderstaande afbeelding om de nieuwsbrief te lezen (.pdf)Klik op onderstaande afbeelding om de nieuwsbrief te lezen (.pdf)

nieuwsbriefjuli

Inschrijftermijn verlengd naar 1 juli!

Met zo’n 75 aanmeldingen is het evenement Bergen op Zicht 2018 dat op zaterdag 15 september georganiseerd wordt al een succes. Het parcours met kramen en demonstratieruimten is echter groot genoeg om nog meer deelnemers te plaatsen. De Stichting Bergen op Zicht heeft daarom de inschrijftermijn met een maand verlengd tot 1 juli a.s. Doet u ook mee?

Lees de nieuwsbrief Bergen op Zicht mei 2018

We hebben al meer dan 60 deelnemers!!!! 
Klik op onderstaande afbeelding om de nieuwsbrief te lezen (.pdf)

nieuwsbrief

Inschrijving Bergen opZicht 2018 gestart!

De inschrijving van Bergen op Zicht 2018 is gestart. Meld u direct aan via deze link of via de aanmeldknop op deze pagina. De vorige editie van Bergen op Zicht haalde 120 deelnemende organisaties. Het traject biedt ruimte voor nog meer. Doet u mee?